babytales.gr on Facebook

Οργάνωση/Στολισμός

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Concept Events Planning
Concept Events Planning
Αδριανουπόλεως 43 & Αντιγόνης 10, Καλαμαριά | Κατόπιν ραντεβού
Τηλ: 2310 480670 Fax:2310 480641
Email: info@concept-events.gr
http://www.concept-events.gr/
https://www.facebook.com/concepteventsplanning

Pinterest | Facebook | Weddingwire | Blog

Η Concept Events Planning είναι μια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, που σχεδιάζει και διαχειρίζεται ολοκληρωμένα κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Χαριτοπούλου, εξειδικευμένη στο χώρο του Event Planning και Interior Design, μετά από σπουδές στο Istituto Europeo di Design του Μιλάνου.
 
Είμαστε μια ομάδα με τη δημιουργική ικανότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί ξεχωριστές εκδηλώσεις. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, δημιουργούμε μοναδικές στιγμές που εμπνέουν και αντιπροσωπεύουν τη δική σας προσωπικότητα και στιλ. Το επίπεδο των υπηρεσιών μας προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στο ύφος και στο budget που ο ίδιος επιθυμεί.
 
Γάμος // Προσφέρουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε μαζί σας καθ’όλη την διάρκεια προγραμματισμού του γάμου σας, με την έρευνα και επιλογή της τοποθεσίας της εκδήλωσης και τους επαγγελματίες του είδους, τη διαχείριση του προϋπολογισμού και το χρονοδιάγραμμα, το θέμα και τη διακόσμηση του γάμου και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την δική σας ιδιαίτερη ημέρα.
 
Γάμος εκτός πόλης // Αν ονειρεύεστε τον γάμο σας στην αμμουδιά σε μια μαγευτική παραλία της Χαλκιδικής, σε κάποιο γραφικό εκκλησάκι στο νησί των Σπετσών ή σε κάποιο γραφικό χωριό της ηπειρωτικής Ελλάδας, μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Η ομάδα της Concept Events Planning, με την πενταετή εμπειρία της στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων, επιμελείται και οργανώνει τον ιδανικό γάμο εκτός πόλης, δημιουργώντας tailor-made προτάσεις γύρω από την οργάνωση του γάμου και των παράπλευρων δραστηριοτήτων.
 
Βάπτιση // Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό όλων των λεπτομερειών της προετοιμασίας της βάπτισης με βασικό κριτήριο να ταιριάζει στην αισθητική και τον προϋπολογισμό σας. Προτείνουμε ολοκληρωμένες θεματικές προτάσεις για την βάπτιση που συμπεριλαμβάνουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου την εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης.
 
Εκδηλώσεις // Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε κάθε είδους εκδήλωση, είτε πρόκειται για μια επέτειο, για ένα πάρτι γενεθλίων, ένα αρραβώνα, το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς ή απλά ένα επαγγελματικό δείπνο.
 
Οι δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, καθώς και η φρέσκια διάθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιθυμία να προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, αποτελούν το δυνατό μας σημείο στην οργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ