babytales.gr on Facebook
γάμος :  - Συμπτώματα εγκυμοσύνης που θα λατρέψετε

Συμπτώματα εγκυμοσύνης που θα λατρέψετε

7 συμπτώματα εγκυμοσύνης που όλες οι γυναίκες αγαπούν

Ανακοινώστε τα ευχάριστα νέα στο σύντροφό σας Το μέγεθος του μωρού σας εβδομάδα παρά εβδομάδα
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Οι πρωινές ναυτίες, οι πόνοι της πλάτης και οι κράμπες συνήθως τραβούν όλη την προσοχή όταν είστε έγκυος. Αλλά δείτε και τη φωτεινή πλευρά της υπόθεσης, είναι πιθανό να αποκτήσετε και τα παρακάτω συμπτώματα.

Πιο πλούσια, λαμπερά μαλλιά
Αυτές οι ορμόνες που ευθύνονται για όλα τα άσχημα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης μπορούν επίσης να σας προσφέρουν πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Μερικές μέλλουσες μαμάδες μάλιστα δηλώνουν πως τα μαλλιά τους μακραίνουν πιο γρήγορα από ότι συνήθως.


Μακριά νύχια
Η αύξηση της πίεσης και των ορμονικών επιπέδων είναι πιθανό να αυξήσουν την ταχύτητα με την οποία μεγαλώνουν τα νύχια σας, επιτρέποντας σας επιτέλους να αποκτήσετε το κατάλληλο μήκος για ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ. Οι προγεννητικές βιταμίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στο να μακραίνουν τα νύχια σας πιο γρήγορα.


Μεγαλύτερο στήθος
Πριν καν ακόμα κάνετε το τεστ εγκυμοσύνης, είναι πιθανό το στήθος σας να έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει για να μπορέσει να θρέψει το μωράκι που πρόκειται να γεννηθεί. Το στήθος σας μήνα με το μήνα θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.


Λαμπερό δέρμα
Για ορισμένες μέλλουσες μαμάδες, η αύξηση στον όγκο του αίματος μεταφράζεται σε ένα πιο ροδαλό χρώμα στο δέρμα που σας επιτρέπει να αφήσετε για λίγο το πινέλο του ρουζ μέσα στο νεσεσέρ σας. Κι ακόμα κι αν έχετε ακούσει για την ακμή της εγκυμοσύνης να ξέρετε πως σε αρκετές περιπτώσεις η αύξηση των ορμονών θα μπορούσε απλά να βοηθήσει στο να καθαρίσει το δέρμα σας.


Χωρίς περίοδο
Ίσως το πιο αγαπημένο σύμπτωμα εγκυμοσύνης για όλες τις μέλλουσες μαμάδες. Για τους επόμενους εννιά μήνες δεν θα έχετε να ανησυχείτε για κανένα σύμπτωμα περιόδου. Τέλος τα ταμπόν, τέλος και τα προβλήματα.


Καλύτερο sex
Η εγκυμοσύνη είναι πιθανό να κάνει κάποιες μέλλουσες μαμάδες πιο ευαίσθητες στην επίμαχη περιοχή. Το καλύτερο δυνατό σενάριο σε αυτή την περίπτωση; Ακόμα καλύτεροι οργασμοί.


Οι κλωτσιές του μωρού
Και ναι οι κλωτσιές του μωρού σας θεωρούνται σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Κάθε φορά που το μωράκι σας κινείται, το σώμα σας ανταποκρίνεται αυξάνοντας τους παλμούς της καρδιάς σας, και αυτό βοηθά στο να δεθείτε ακόμα περισσότερο με το μωρό σας.