babytales.gr on Facebook
γάμος : βάπτιση, μπομπονιέρα βάπτισης, καλεσμένοι βάπτισης, βάπτιση μωρού, μυστήριο βάπτισης - Μπομπονιέρες Βάπτισης: Τα βασικά

Μπομπονιέρες Βάπτισης: Τα βασικά

..πως πρέπει να είναι;

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Mπομπονιέρα Βάπτισης | Sophy's Fairytale

Η μπομπονιέρα, όπως και στην περίπτωση του γάμου είναι το μοναδικό πράγμα που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας οι καλεσμένοι σας και θα τους θυμίζει τη βάπτιση του μωρού σας. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στις μπομπονιέρες της βάπτισης του μωρού σας αν θέλετε να είναι κάτι περισσότερο από απλά κουφέτα και τούλι!

Η μπομπονιέρα της βάπτισης θα πρέπει να έχει κάτι από την παιδικότητα και την αθωότητα του μυστηρίου. Θα πρέπει να έχει έντονα χρώματα, σχέδια και να θυμίζει ίσως περισσότερο παιχνίδι παρά μπομπονιέρα. Επιλέξτε κουτάκια, πουγκιά, έντονα χρωματιστά τούλια, ξύλινα στοιχεία, μικρά παιχνίδια ή μπιμπελό για ξετρελάνετε τους καλεσμένους σας.

Καλό θα ήταν να μην επιλέξετε τα κλασικά κουφέτα αμύγδαλου αλλά και σε αυτή την περίπτωση να διαλέξετε κουφέτα χρωματιστά σε διάφορες γεύσεις και σχέδια! Ευτυχώς οι επιλογές σας είναι πολλές. Αν πάλι προτιμάτε μια πιο κλασική επιλογή, όπως για παράδειγμα μια τούλινη μπομπονιέρα, μια καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε έντονες χρωματιστές κορδέλες για το δέσιμο της.

Ότι και να αποφασίσετε, σημασία έχετε να μην διστάσετε να επιλέξετε έντονα σχέδια και χρώματα! Μην ξεχνάτε ότι το πιο πιθανό είναι να έχετε και πολλούς μικρούς καλεσμένους και θέλετε σίγουρα να δώσετε μια πιο εύθυμη νότα στη βάπτιση του μωρού σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠIΣΩ ΣΤΟ "Βαπτίζομαι"
1o Τρίμηνο  Sex και εγκυμοσύνη
Το νεογέννητο σας  Ο πρώτος χρόνος ζωής
Είμαι νονός-ά  Οι υποχρεώσεις του ανάδοχου