babytales.gr on Facebook
γάμος : βάπτιση, οργάνωση βάπτισης, μπομπονιέρες, παιδικές μπομπονιέρες, καλεσμένοι, μικροί καλεσμένοι - Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης

για τους μικρούς σας καλεσμένους

Και το όνομα αυτού/ής.. Μπομπονιέρες Βάπτισης: Τα βασικά
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Μπομπονιέρα Βάπτισης | Style Concept

Όλα είναι έτοιμα για τη βάπτιση του μωρού σας! Τα προσκλητήρια έχουν τυπωθεί, οι μπομπονιέρες έχουν γεμίσει κουφέτα, ο στολισμός έχει αποφασιστεί και όλα μοιάζουν να είναι στην εντέλεια. Κάτι όμως σας διαφεύγει! Οι μικροί σας καλεσμένοι!!

Σε μια βάπτιση είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως αν όχι οι περισσότεροι, τότε ένας μεγάλος αριθμός των καλεσμένων σας θα είναι μικρά παιδάκια. Η βάπτιση είναι ένα μυστήριο πολύ σημαντικό αλλά ταυτόχρονα οι μικροί σας καλεσμένοι είναι σίγουρο πως το θεωρούν ένα ακόμα τρελό παιδικό πάρτυ! Καλό θα ήταν λοιπόν να προνοήσετε για αυτούς.

Και πως θα το πετύχετε αυτό; Μα φυσικά με το αν τους προσφέρετε τις "παιδικές μπομπονιέρες".. Μαζί με τις κανονικές μπομπονιέρες που θα μοιράσετε σε όλους τους καλεσμένους της βάπτισης, μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να προσφέρετε στους μικρούς σας καλεσμένους από μια "παιδική μπομπονιέρα"! Δεν είναι απαραίτητο οι "παιδικές μπομπονιέρες" να έχουν κουφέτα! Μπορεί να είναι απλά χάρτινα χωνάκια ή μικρά κουτάκια, γεμάτα ζαχαρωτά, καραμέλες και τσίχλες ή κανονικές μπομπονιέρες με ένα μικρό παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να τους προσφέρετε μαζί με την κανονική μπομπονιέρα ένα μεγάλο χρωματιστό γλειφιτζούρι ή ένα λαχταριστό cake-pop.

Ότι κι αν αποφασίσετε θα τους γεμίσετε χαρά και θα τους κρατήσετε και για λίγη ώρα απασχολημένους! Τι καλύτερο;