babytales.gr on Facebook
γάμος : εγκυμοσύνη, ερχομός μωρού, προετοιμασία, απαραίτητες αγορές για το μωρό - Ετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας

Ετοιμαστείτε για τον ερχομό του μωρού σας

9 πράγματα που πρέπει να αγοράσει κάθε νέα μαμά!

Πώς να γίνετε ο τέλειος σύντροφος στη γέννα Η ανάπτυξη του μωρού μέσα στην κοιλιά
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Ένα καροτσάκι travel system. Είσαστε στο αυτοκίνητο σας, μόλις τελειώσατε από το super market και ετοιμάζεστε να πάτε στη φίλη σας για καφέ αλλά το μωράκι σας αποφασίζει να κοιμηθεί. Με ένα καρότσι travel system δεν ακυρώνετε την τόσο αναγκαία σας έξοδο αλλά αφαιρείτε το καθισματάκι από τη βάση του και το τοποθετείτε στο καροτσάκι χωρίς να ενοχλήσετε το μωράκι σας στο ελάχιστο!
 
Ένα καρότσι μπαστούνι. Μπορεί η πρώτη σας αντίδραση να είναι «Δύο καρότσια» αλλά δε θα χρειάζεται ούτε θα θέλετε να κουβαλάτε πάντα ένα μεγάλο και βαρύ καρότσι, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Ένα ρηλάξ. Σίγουρα θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στη μέρα που θα χρειαστείτε να αφήσετε το μωρό σας για 5 λεπτά σε ένα μέρος που θα το κρατήσει ήσυχο μέχρι να απλώσετε τα ρούχα, ή να μιλήσετε στο τηλέφωνο με την ηρεμία σας.

Μία τσάντα αλλαξιέρα. Επειδή ο ελεύθερος χώρος στα χέρια σας είναι πολύτιμος, κάντε μια καλή αγορά σε τσάντα αλλαξιέρα που θα χωράει τα πράγματα του μωρού σας αλλά και τα δικά σας. Το σημαντικό σε μία τέτοια τσάντα είναι να είναι ευρύχωρη, με πολλές τσέπες, εύκολη στο πλύσιμο και μπορείτε να την κρεμάσετε στο καρότσι σας.
 
Έναν μάρσιπο. Μα τι πιο σημαντικό και βολικό από το να έχετε το μωράκι σας πάντα στην αγκαλιά σας και τα δύο σας χέρια ελεύθερα να κάνετε τα ψώνια σας?


Ένα καλό θήλαστρο. Ότι και να πούμε, η αίσθηση ενός θήλαστρου στο στήθος σας δεν είναι και ότι καλύτερο. Για αυτό το λόγο αξίζει να αγοράσετε ένα καλό θήλαστρο που θα σας γλιτώσει και πολύτιμο χρόνο αλλά και θα αντέξει την καθημερινή χρήση!

 
Ένα compact καθισματάκι φαγητού. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε εστιατόριο ή επίσκεψη για φαΐ που θα πάτε!
 
Μία (ή και περισσότερες) πάνες. Για να «φασκιώσετε» το μωράκι σας (όπως ακριβώς μας έμαθαν οι μαμάδες μας) και να το ηρεμήσετε. Το «φάσκιωμα» ηρεμεί τα μωράκια γιατί τους δημιουργεί το ίδιο συναίσθημα που είχαν μέσα στη μήτρα.
 
Ένα πολύ καλό κάθισμα αυτοκινήτου. Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρουμε τους λόγους γιατί θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία όταν αγοράζετε το κάθισμα αυτοκινήτου εφόσον η ασφάλεια και η άνεση του μωρού σας πρέπει να είναι η Νο 1 προτεραιότητα σας! Διαβάστε καλά τις πιστοποιήσεις και τα στοιχεία του κάθε καθίσματος πριν καταλήξετε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠIΣΩ ΣΤΟ "3ο Τρίμηνο"
Το νεογέννητο σας  Θηλασμός και Διατροφή
Βαπτίζομαι  Το video της βάπτισης
Eίμαι γονιός  Δικαιολογητικά βάπτισης